Met trots zijn wij prefered painter!

Kenmerkend voor het schildersbedrijf is dat er gedegen wordt geschouwd

“Al vanaf de start van onze buitenschilderwerkdienst met Vereniging Eigen Huis in 2015, mogen wij Ten Broeke Schilderwerken rekenen tot een van onze uitvoerend partners. Anno 2018 is onze samenwerking uitgebreid met uitvoering voor de dienst Uw Binnenschilderwerk. Kenmerkend voor het schildersbedrijf is dat er gedegen wordt geschouwd, aan kennis en ervaring geen gebrek, en de uitvoeringen verlopen vlot. Onze klanten waarderen Ten Broeke Schilderwerken gemiddeld met een 8!”

Aafke Schuhmacher, Vereniging Eigen Huis

Verzekerd van topkwaliteit

Met Eigen Huis Schilderservice (door onze leden gewaardeerd met een 8.2) bespaart u de moeite met het zoeken naar een goede en betrouwbare vakschilder en bent u verzekerd van topkwaliteit schilderwerk met de beste garantie voor een goede prijs. Snel en goed geregeld door Verenging Eigen Huis in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners en een gekwalificeerd netwerk van de beste vakschilders van Nederland.

In 4 stappen een prachtig geschilderd huis

Eigen Huis Schilderservice is topkwaliteit schilderwerk met de beste garantie voor een goede prijs. Snel en goed geregeld.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe Eigen Huis Schilderservice werkt of vraag direct een gratis vrijblijvende offerte aan.

Gratis vrijblijvende schilder offerte aanvragen

Maak het u gemakkelijk en vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan. Wees er snel bij want de agenda’s van onze schilders lopen snel vol.

Gratis offerte aanvragen

Terug naar vorige pagina

Meld u aan voor onze kennismakingsactie

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte!

  • Drop files here or
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.