In vertrouwde handen

Wij luisteren graag naar uw wensen en voeren deze tot in de puntjes voor u uit ! Niet alleen hoge kwaliteit maar ook ontzorgen en service, dat is waar wij bij ten Broeke schilderwerken voor staan. Kwaliteit in alle aspecten van ons werk, daar hechten wij waarde aan. Dat zie je terug in de offerte de uitvoering en de nazorg, maar bovenal in de relatie die wij opbouwen met onze klanten. Een relatie die verder gaat en langer stand houdt dan alleen de garantieperiode ! Door de vele oude maar ook nieuwe technieken die wij bieden, zijn wij oprecht een traditioneel bedrijf in een modern jasje!

Benieuwd naar onze specialisaties?

 

  • Arnhem en wijde omstreken
  • Vakkundig personeel
  • Traditionele en nieuwste technieken
  • Buiten- en binnenschilderwerk
  • Beglazing en wandafwerking

Een continue leerproces

Het schildersvak staat niet stil. Nieuwe technieken, nieuwe materialen, nieuwe normen; wij houden onszelf niet alleen maar op de hoogte, maar gaan ook een stapje verder. Met een kritische blik bekijken we hoe we deze technieken optimaal kunnen toepassen in ons werk. Dat geldt ook voor de oude, ambachtelijke technieken die we nieuw leven inblazen.

Maak kennis met ons team

Wij zijn altijd op zoek naar topschilders!

Ben je enthousiast geworden over Ten Broeke schilderwerken en wil je bij ons komen werken? Stuur dan een open sollicitatie en wij nemen wellicht spoedig contact met je op!

Vereniging Eigen Huis

"Al vanaf de start van onze buitenschilderwerkdienst met Vereniging Eigen Huis in 2015, mogen wij Ten Broeke Schilderwerken rekenen tot een van onze uitvoerend partners. Anno 2018 is onze samenwerking uitgebreid met uitvoering voor de dienst Uw Binnenschilderwerk. Kenmerkend voor het schildersbedrijf is dat er gedegen wordt geschouwd, aan kennis en ervaring geen gebrek, en de uitvoeringen verlopen vlot. Onze klanten waarderen Ten Broeke Schilderwerken gemiddeld met een 8!"

Aafke Schuhmacher, Vereniging Eigen Huis

Actie!

10% korting op al uw binnenschilderwerk

Maak gebruik van de winterschilder bij ten Broeke schilderwerken en ontvang 10% korting op uw project ! Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Geldig op alle binnen werkzaamheden uitgevoerd in de periode 1 nov. t/m 15 maart.

Bekijk de actie