Tot wel 15% korting op binnenschilder- en behangwerk

Warme wintermaanden kortingen!

Kijkt u er ook zo tegen op? De wintermaanden…

Na een lange en warme zomer, staat nu echt moedertje winter voor de deur. Wat staat komende winter ons te wachten? Niemand die dit zeker weet, maar de voorspellingen beloven een koude strenge winter. Dat worden dus ook veel avonden gezellig in huis. Een heerlijk wijntje, toastje met een kaasje of iets anders lekkers. Kaarsjes aan of misschien wel heerlijk voor een open haard! Iedereen probeert deze donkere avonden op zijn/haar eigen manier zo gezellig als mogelijk te maken. Wellicht dat wij daar iets aan kunnen bijdragen? Een nieuwe kleur op de muren of juist dat prachtige behang dat je hebt gezien? Een klein detail of zelfs een hele metamorfose kan een heerlijk huiselijk en warm gevoel geven!

Maar ja die kosten, nou daar weten wij wel raad mee bij ten Broeke schilderwerken.Speciaal deze winter hebben, wij een wel heel speciale aanbieding:Naast de “normale” 10% winterkorting* , bieden wij deze winter een hoop extra! Als je voor 1 december een offerte aanvraagt en deze dan ook nog voor 31 december goedkeurt, krijg je van ons nog eens 5% extra korting*!

*Korting alleen op nieuwe opdrachten en groter dan € 1.500,- excl. Btw, uitvoering voor 15 maart 2020,   de 5% extra korting geld alleen als de uitvoering aaneengesloten is op onze planning. Vraag naar de verdere voorwaarden.

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.