Ten Broeke Schilderwerken schiet u te hulp!

Heeft u waterschade door een leidingsbreuk in uw huis? Heeft een stortbui ervoor gezorgd dat er een overvloed aan water is, wat uw woning of bedrijfspand is binnengedrongen? Is de riolering in uw huis verstopt? Dan staat Herstelpartner voor u klaar.

Direct offerte aanvragen

Hulp bij waterschade

  • Plaatsen van drogers en blowers
  • Herstellen van waterschade
  • Afwerking weer als nieuw
  • Binnen 48 uur geregeld!

Waterschade in huis of bedrijfspand

Waterschade in uw huis of bedrijfspand kan op verschillende manieren ontstaan. De laatste jaren verandert het weerbeeld sterk en is er vaker sprake van extreem veel neerslag in korte tijd. De hemelwaterafvoeren en rioleringen zijn hier niet op berekend, waardoor water uw huis of bedrijfspand binnendringt. Waterschade in huis is het gevolg. Directe bereddering is noodzakelijk om erger te voorkomen. Ons team van vakkundige medewerkers staat u bij met bijvoorbeeld waterstofzuigen, het veiligstellen van uw inboedel en inventaris, en het plaatsen van drogers en blowers om het droogproces te bevorderen.

Direct offerte aanvragen

Ook een leidingslekkage is een veel voorkomende schade-oorzaak. Soms is het duidelijk waar de lekkage zich bevindt en kunnen onze loodgieters deze snel verhelpen. Maar soms is het gissen. We gaan dan natuurlijk niet zomaar hakken en breken om de oorzaak te achterhalen. Lekdetectie biedt uitkomst. Met moderne technieken onderzoeken we de oorzaak van de lekkage zonder dat hier hak- en breekwerk voor nodig is. We zijn zuinig op uw eigendommen. Dat heet vakmanschap!

Meld u aan voor onze kennismakingsactie

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte!

  • Drop files here or
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.