Hoe belangrijk is een goede wandafwerking?

Ten Broeke Schilderwerken is van alle markten thuis om de muren in uw huis te bewerken en te laten passen bij het interieur en de sfeer van uw woning.

Muren zijn zeer bepalend in een ruimte. Het zijn tenslotte grote oppervlakten en vormen daarmee de basis van de kamer. De kleur, de structuur, het materiaal en de vorm van de wandafwerking zorgen voor een specifieke sfeer of stijl van de ruimte.

Wat valt er onder wandafwerking?

  • Aanbrengen van sfeervol behang van de beste kwaliteit
  • Aanbrengen van scheuroverbruggend glasweefselbehang
  • Sausen of spuiten (airless/aircoat) van stucwerk of glasvezelbehang
  • Speciale effecten zoals sponsen, structuurverf of multicolorverf

We denken met u mee!

Muren zijn grote vlakken en daarmee sterk bepalend. Een verkeerde kleur of structuur kan dan ook van grote invloed zijn op de totale sfeer van de ruimte. ten Broeke Schilderwerken heeft kijk op wat kleur en materiaal met een ruimte kunnen doen. We denken dan ook altijd met u mee bij de keuze van de wandafwerking.

Fotobehang – digitale print

Wat dacht u van die prachtige foto op uw muur te plaatsen ? Nou dat kan ! Iedere gewenste afbeelding/foto kan digitaal geprint worden op behang mits de resolutie maar hoog genoeg is. Zo geeft u een extra dimensie aan uw ruimte!

De opdrachtgever aan het woord

“Dhr. Ten Broeke is een vakman met oog voor alle details. Werkt zeer nauwgezet en netjes zonder dat er een spatje verf van de kwast valt. Geeft ook uitstekende adviezen. De prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend. Je krijgt wat je verwacht. Probeert altijd ruimte te maken in de planning.”

Mrv. Ten Have - Schuytgraaf, Arnhem

Actie!

10% korting op al uw binnenschilderwerk

Maak gebruik van de winterschilder bij ten Broeke schilderwerken en ontvang 10% korting op uw project ! Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Geldig op alle binnen werkzaamheden uitgevoerd in de periode 1 nov. t/m 15 maart.

Bekijk de actie