Onze nieuwe kantoortopper !

Mogen wij u voorstellen......

José de Bruin

De afgelopen jaren zijn wij langzaam maar zeker doorgegroeid met ons bedrijf. Inmiddels telt ten Broeke schilderwerken in totaal 12 medewerkers. Dit is iets waar wij trots op zijn en u hartelijk voor danken. Zonder uw vertrouwen en prachtige opdrachten was dit niet mogelijk!

Om ook in de toekomst te kunnen waarborgen dat u de service en kwaliteit blijft krijgen die u van ons gewend bent, hebben wij op kantoor enige aanpassingen gedaan.Sinds enkele maanden is José bij ons werkzaam. José werkt op maandag, woensdag en vrijdag en zorgt ervoor dat alles op kantoor goed reilt en zeilt. Van het aannemen van de telefoon tot administratieve taken. José neemt veel werk uit handen van Wouter ten Broeke.

Inmiddels heeft José zich al zeker bewezen als de “kantoortopper” waar wij naar op zoek waren. Zij brengt een hoop ervaring mee vanuit haar vorige werkzaamheden als eigenaresse van garagebedrijf de Bruin in Schaarsbergen. Vriendelijkheid en klantgericht denken staan bij haar hoog in het vaandel! Mocht u een vrijblijvende offerte wensen, heeft u andere vragen over uw onderhoud of wilt u haar gewoon even succes wensen?

Belt u dan gerust eens naar ten Broeke schilderwerken en José staat u graag te woord!

 

Teruggebeld worden?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.