Maak kennis met Ten Broeke Schilderwerken

Overweegt u al een tijd om uw woning eens op te knappen. Hebben die kozijnen eindelijk een opfrisbeurt nodig of wilt u meer sfeer of warmte in uw woonkamer creëren? Maak gebruik van onze kennismakingsactie en ontvang 10% korting op al het binnenschilderwerk deze winter. Keurt u de offerte vóór 31 december goed? Dan ontvangt u 5% extra korting!

De actie

  • Geldig op al het binnen schilderwerk
  • Van woonkamer tot slaapkamer of keuken
  • Aanvragen geldig t/m 1 december 2018
  • Offerte goedgekeurd voor 31 december? Ontvang 5% extra korting!
  • Vrijblijvende offerte!

Voordelig uw woning laten schilderen in de winter? Dat kan. Tot en met 15 maart hanteert ten Broeke Schilderwerken een korting van 15% als u voor 1 december een offerte aanvraagt en deze vóór 31 december goedkeurt. Voor u een mooie meevaller, voor ons een mogelijkheid om de werkzaamheden beter te spreiden over het jaar.

*Korting alleen op nieuwe opdrachten en groter dan € 1.500,- excl. Btw, uitvoering voor 15 maart 2019, de 5% extra korting geld alleen als de uitvoering aaneengesloten is op onze planning. Vraag naar de verdere voorwaarden.

De winterschilder; voor binnen en buiten?

De winter is bij uitstek geschikt om het schilderwerk aan de binnenkant van uw woning onder handen te nemen. Met de huidige verven is het tegenwoordig mogelijk om tot -5 graden buiten te schilderen. Echter, niet ieder object is even geschikt om in de herfst of winter te schilderen. Andere werkzaamheden zoals houtrot reparatie zijn dan juist wel heel goed uit te voeren. Tijdens een kennismakingsgesprek beoordelen we het object en adviseren we u over de te nemen stappen en planning.

Meld u aan voor onze kennismakingsactie

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte!

  • Drop files here or
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.