Een geweldige prestatie !

2 dagen een schilder, de prijs voor een hole in one !

Mevrouw van Drooge uit Apeldoorn, is het gelukt om een hole in one te slaan!

Ongelooflijk !

Op de 132 meter lange, par 3 11de hole, van golfclub Papendal gebeurde het unieke !

Geluk of topprestatie ?

Toen we Mevrouw van Drooge het vroegen, was haar antwoord simpel. Zij was volledig verrast, zelf dacht ze namelijk dat de bal over de green was gegaan. Na even met haar flightgenoten samen gezocht te hebben, kwam toch de stoute gedachte maar even in de hole te kijken. Warempel daar lag de bal ! Volgens haarzelf dus meer geluk dan topprestatie. Alhoewel het ons inziens ook niet alleen maar toeval kan zijn. Aangezien zij dit al eens eerder op een andere baan ook al was gelukt.

De prijs ?

Toen de prijsuitreiking van de wedstrijd plaatsvond in het clubhuis, werd zij nog eens extra verrast. Naast natuurlijk het nog even stilstaan bij haar unieke slag door de wedstrijdleiding, kwam Wouter ten Broeke (eigenaar ten Broeke schilderwerken) ook nog eens een prijs overhandigen. Te weten 2 dagen een schilder inclusief materiaal! Mevrouw was hier niet van op de hoogte en haar vreugde kon niet op ! Een extra bonus ! Mevrouw van Drooge heeft het hele clubhuis getrakteerd op een glaasje, volgens een lange traditie in de golfsport.

2 dagen een schilder incl. materiaal !

Ten Broeke schilderwerken is sponsor op GC Papendal sinds 1 januari 2017. Naast een aantal reclame uitingen op de golfbaan, leek het wel leuk om iets ludiek’s te doen, namelijk het inbrengen van een prijs voor iedereen die een hole in one slaat tijdens een officiĆ«le wedstrijd op deze golfbaan. De prijs is 2 dagen een schilder inclusief alle benodigde materialen. Hier kan je echt iets leuks mee doen ! Mevrouw van Drooge laat ons nog weten wat en wanneer zij welke werkzaamheden graag laat uitvoeren. Wel gaf ze al aan, dat dit wellicht het trappenhuis van het monumentale pand, waar zij woont wordt.

 

Meld u aan voor onze kennismakingsactie

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte!

  • Drop files here or
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.